har tråkigt. ;b

tjena! ;D

Vad gör ni då? (: jag bara chattar med en som heter david & en annan som heter Anders. ;p höhö & det är ju trevligt! (: jag tänkte att det här skulle bli mitt sista inlägg för idag, för jag pallar inte att skriva mer sen ikväll. (:
men aja, idag har jag bara tagit det lungt. (: solade ganska mycket, så jag är bara varm om kroppen, men det finns ingen solbränna, TUR! xD  & sen har jag ätit pizza tillsammans med hela familjen. xD & sen efter det så kom Glenn, & han var röd, & när jag krama han fick han ont, haha! xD stackars honom! ;p
men höhö, sen drog han & jag bara data till nu. xD & nu ska jag nog gå vidare till nån annan sida. ( :
hare bra, puss!

pizza&cola med hela familjen! ;)

tjena ;D

hur är det med er? (: med mig är det helt okej, jag är as mätt efter en LaBellapizza & cola. ;D Och jag är faktiskt glad nu att brorsan har kommit hem ifrån island ;D har saknat han!
men aja. (: Just nu har jag faktiskt ingenting & skriva om .. så jag ska nog gå vidare till bilddagboken eller nått sånt! (:
kanske bloggar igen ikväll, om jag har lust (:
PUSS!

fyfan! xD

hejhej! ;D

jag var ute för en stund sen & jag ska säga er.. det gick typ inte att vara ute, haha ;D det va skit varmt, men jag satt där i bikini iallafall på balkongen. xD & där vare närmare 37 grader. ;b höhö & snart ska jag dra & hämta brorsan. ;D längesen att se han & det är säkert att han är vit istället för brun, haha! ;D  för det är ju kallt i Island. (: men här är det as as as varmt! ;)
men nu ska jag nog gå ut & sola mera, för nu lyser det somfan in mot balkongen xD Sola ni mer vettja! ;)
PUSS!

SISTA MAJ! ;D

hejhej! ;)

Idag är det sista maj & imorn är det 1 juni & det betyder att det är sommar imorn! ;D och det är bara typ 5 skoldagar för mig, sen slutar jag! (: skönt! ;b
men höhö, tänkte att jag skulle berätta vad jag skulle göra under veckan. :p fram till sommarlovet ;D läs om ni vill! :)

Måndag ; ska till hästhagen tillsammans med klassen.. Vi ska göra nåtting där, men många tror att vi ska spela minigolf eller så ska vi paddla kanot. (: jag hoppas på att paddla kanot, för det är kul! (:
Tisdag ;  Ska vakna klockan 5 & fixa med kläder och sånt .. börjar skolan klockan 6 på morgonen i rynningeviken. & sen slutar jag 9 på morgonen.
Onsdag ; det är en vanlig skoldag , så ingenting speciellt den här dagen. (:
Torsdag ; Ledig, för min bror tar studenten då, så jag ska vara med & fira! ;D
Fredag ; Röd dag, så jag ska bara vara hemma & slappa.. (: kanske bada & sola?! :D
Lördag ; slapp. (:
Söndag ; slapp. (:
måndag ; städning i skolan, städa våra skåp & sånt. ;b
Tisdag ; utflykt med klassen, vet inte vad vi ska göra än. (:
Onsdag ; slutar skolan! ;D <3
& det ni, så ser mina dagar ut. (: men höhö, nu orkar jag inte blogga mer, utan jag ska nog dra ut & sola. xD jag finns på mobilen, fast tänker inte lägga ut mitt nummer här .. ;b men ni som känner mig, vet ju! ;)

ha det så bra alla i denna härliga dag! ;p puss!

lite solbränd.

tjena! ;D


jag va ute & solade en stund förut, men jag klarade bara typ 15 min & sen gick jag in igen , för det var så himla varmt! så jag gick in till köket & kollade hur många grader de va, & då vare lite mer än 43 grader ute. men då tänkte jag att jag ska sola somfan ute så jag får lite färg, så jag solade i typ 30 min & då blev jag lite smått solbränd. :p höhö, jag får skylla på mig själv. (:
men aah, nu ska jag nog dra. ;b & juste.. jag funderar på att avsluta blogget, för att det är inga som läser. bara en person per dag typ. :/ tråkigt tycker jag! :(
men aja, hare bra så länge, puss!

solig dag! ;D

tjena! ;D

Idag är det världens bästa väder & då passade jag på att ta på mig bikini & shorts, och tog en filt & la mig på gräsmattan på gården & det var så himla skönt! fast jag blev inte solbränd iallafall. ;p Men jag ska sola lite senare så jag blir lite brun & fin. (: hihi & nu orkar jag inte skriva mer, har inen lust idag, vill bara ut & tralla! ;D

hare så bra! <3 puss!

den bästa kvällen på länge! <3

tjena! ;D

Vad händer hos er då? (: hos mig händer det inte så himla mycket, utan jag kom precis hem, och jag är alldeles slut kan jag lova er! xD jag satt och flumma med min bästa kompis Therese, och vi dansade en massa konstiga danser i skolan när ALLA såg på, HAHAHA! <3 men det var faktiskt skit kul, och jag är glad att den blev lyckad!
Idag var dagen inte helt okej.. imorse när jag vaknade så var jag riktigt trött, fast jag har sovit normalt 9 timmar.. & jag hade inte vaknat nått under natten, så jag borde vara pigg, men jag va skittrött istället.. men jag sket i det och gick till skolan  och där kändes det lite bättre tills det var lunch, då palla jag inte mer.. jag orkade verkligen inte äta, så jag struntade i det, och gick till läraren, och sa att jag ville gå hem. och då skickade hon sms till min pappa så fick jag gå hem.. ;S  & när jag var hemma så var jag så slut så jag la mig på sängen & somnade gött till klockan va 3 för då var det mat.. och pappa hade lagat blodpudding för att jag skulle bli lite piggare, men BLÄÄÄ, jag ville inte ha blodpudding! Men det fanns ingenting annat, så jag var tvungen & äta det.. :( men efteråt så blev jag pigg, så jag duschade & fixade mig, och drog sen tillbaka till skolan. ;) & där vare lyckat! :D
men jaja nu har jag bloggat en ganska lång stund, så nu får det räcka för idag. (: Ni får se till att ha det så bra, så kanske jag bloggar inom kort igen! (:

PUSS!


ont i mina fötter!

hejhej!

jag glömde berätta förut också att jag har ont i mina fötter! :( jag valde ju toffler imorse, och då skulle jag visst gå lite mer än 4 km i dom skorna.. gissa hur dom såg ut sen, full av blåsor nästan. usch!
Men jaja, det försvinner sen väl (: Vad ska ni göra imorn då? ;b jag har bara skolan från 9 till runt klockan två, och sen går jag hem igen, fast sen ska jag tillbaka till skolan klockan 5 till halv åtta för vi har öppet hus.. aja.
Hoppas ni får det bra, för det ska jag ha! (:
puss!

onsdag! (:

tjena! ;D

Idag var det toppen väder så jag tog på mina korta jeans, och min gula randiga t-shirt som jag har fått ifrån min syster & såklart tofflor & gick till skolan.. och i skolan var det så himla varmt så ingen palla göra någonting, så vi slutade 40 min tidigare än vanligt. (: så himla skönt tycker jag! ¨Så efter skolan så drog jag hem en sväng & packa ner handkuk & badkläder och sånt, och sen tog jag bussen till mamma. (: Och när jag väl var framme så gick hon och jag till stranden och solade tillsammans, och efter en stund kände vi oss hungriga så vi åt lite pasta sallad mamma har gjort själv. ;b och sen så försvann solen bakom molnen, så vi gick in i husvagnen och prata om en massa saker.. ;b och vid klockan 6 nåtting så drog jag hemåt. & nu sitter jag här!
vad har ni gjort idag då? ( : jag hoppas verkligen att ni har haft en underbar dag idag faktiskt! (: <3
nähe, nu ska jag gå, och göra andra saker istället för att sitta här! (: ha det bra bloggläsare!
pusspuss!

hjälp!

hej!

jag behöver en stor hjälp med min design. är det någon som vet någon bra sida där man kan få hjälp? jag har inge photoshop, men jag ska skaffa det snart, förhoppningsvis.
Men är det någon som vet någon sida?
skicka till mig är ni snälla!
puss!

publishme.se

hejhej! (:

just nu har jag börjat med publishme.se för det är mycket bättre än blogg.se (:
men ja, förlåt för att jag inte har uppdaterat igår, men som sagt jag var ju hos mamma! ;b och vi satt ute & åt, och sen kom min bror, och vi umgicks tillsammans. (: & sen gick jag och mamma och köpte grädde och jordbubbar, åhh herregud, ni skulle veta hur ljuvligt det smakade! men det va ju synd att det inte va toppen väder igår som det var idag. men jaja, sånt är ju livet! (:
yes, idag i skolan gick det toppen! det var typ inget jobb idag i skolan nästan! :O på so:n var det lite skrivning, och på no:n skulle vi jobba med nått häfte, och sen så fick vi vara ute resten av dan typ. (: så det var riktigt härligt! & jag har till och med fått lite färg på skinnet! (y'
Men jaha, nu ska jag nog gå vidare till andra sidor & kika lite grann! (: det är DH ikväll, men jag ska kolla på reprik nu på söndag klockan kvart över tre. (: orkar inte kolla ikväll.

Ha det bra, puss!

designen

hejhej (:

erkänn, det blev iallafall snyggare med designen, eller hur? ;) eller jag tycker de iallafall. (: yes, just nu sitter jag iallafall här & lyssnar på Jason Mraz - i am yours  ..  Den är ju sjukt bra, bäst av alla låtar just nu! (: Förut vare faktiskt Chris Brown - no air. (:
kan lägga upp en bild på dom. ;p höhö, dom är faktiskt snygga! (y'  Men yes, imorn så äre skolan & mamma som gäller. ;D & om det är fint väder imorn så ska jag ta bikini hem till mamma , och byta till shorts där, och lägga mig på gräset och sola! (y'   hihi, ni skulle ha sett mig idag. ;b jag tog vääärsta platsen i balkongen bara för att jag ville sola. ;b fast nu är jag ju rätt så nöjd för jag har fått lite färg faktiskt. :p lite röd är jag också, men får hoppas att det går över tills imorn.. Annars får jag smörja in med babyolja, och det hjälper faktiskt! (: eller det tycker jag iallafall, haha!
Mm, så nu vet ni vad jag ska göra imorgon & vad jag har gjort idag. (: så nu äre min tur och veta vad ni har gjort, och vad ni ska göra imorgon! (y'  ni kan kommentera så får jag kika lite. ;b höhö, nu ska jag fortsätta lyssna på Jason. (:

[ dagens bild blir Jason Mraz och Chris Brown ]
image1
chris brown <3 så het! ;D
image2
Jason Mraz <3 så snygg! ;D

ny blogg.

hejhej!

Jag har inte kommit på ett bra namn jag vet det.. :p men jag hoppas att folk inte bryr sig, utan dom bara läser. (: jani, idag är det en underbar dag, det är varmt och skönt! herregud, jag måste snart gå & sola annars kommer jag ångra mig. ;)  haha.

men ni får hare bra så länge! & jaa, jag ska fixa blogget så den ser lite snyggare ut sen;)

puss!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0